|
Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!
|
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
111291
*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 1186 Откуда: Киев
|
Добавлено: 18 марта 2023, 20:24 Заголовок сообщения: Ліки проти нежитю |
|
|
Добрий день. Я часто хворію на нежить і мені потрібно шукати ефективні ліки від цього. А що ви можете порадити щодо назальних спреїв? Які, на вашу думку, найбільш ефективні серед них? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Eva
*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 1195
|
Добавлено: 18 марта 2023, 20:35 Заголовок сообщения: |
|
|
Для лікування нежитю можна використовувати різноманітні ліки, включаючи назальні спреї. Наприклад, спрей з оксіметазоліном може допомогти зменшити набряк та зменшити нежить. |
|
Вернуться к началу |
|
|
111291
*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 1186 Откуда: Киев
|
Добавлено: 18 марта 2023, 20:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Eva писал(а): | Для лікування нежитю можна використовувати різноманітні ліки, включаючи назальні спреї. Наприклад, спрей з оксіметазоліном може допомогти зменшити набряк та зменшити нежить. |
Ок, гляну, почитаю. Чи не спричинить використання таких спреїв якусь шкоду для носових проходів? І де можна придбати назальні спреї та інші ліки в режимі онлайн, з доставкою? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Eva
*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 1195
|
Добавлено: 18 марта 2023, 20:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Зазвичай назальні спреї мають легку формулу і не мають негативного впливу на носові проходи. Але якщо використовувати їх занадто часто або протягом тривалого періоду часу, то можуть виникнути деякі побічні ефекти, такі як сухість, свербіж і подразнення. Ви можете знайти все, що вам потрібно на сайті онлайн-аптеки Подорожник.
На сайті є широкий вибір назальних спреїв та інших ліків для лікування нежиті. Крім того, тут ви можете знайти вітаміни та косметичні засоби для забезпечення свого здоров'я та краси. І зручно те, що ви можете зробити замовлення з будь-якого місця, де є Інтернет, і отримати доставку прямо додому.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|