Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 1836 Откуда: Киев
|
Добавлено: 17 марта 2023, 22:13 Заголовок сообщения: Де можна замовити скульптуру з мармуру в Києві? |
|
|
Привіт всім! Я хочу біля могили бабусі встановити красиву скульптуру з мармуру, але не знаю де її можна замовити. Порадьте мені компанію, яка займається виготовленням таких пам'ятників. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 1786
|
Добавлено: 17 марта 2023, 22:21 Заголовок сообщения: |
|
|
В теперішній час виготовляють дуже красиві скульптури з мармуру високої якості. Я рік назад замовляла таку скульптуру своїй тітці. Можу підказати компанію де замовляла, а ти вже в них дізнавайся ціни, та які скульптури вони роблять. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 1836 Откуда: Киев
|
Добавлено: 17 марта 2023, 22:26 Заголовок сообщения: |
|
|
Мені раніше не доводилось звертатися за ритуальними послугами, тому зовсім не розумію де їх замовляти. Буду надзвичайно вдячна, якщо ти залишиш посилання на сайт компанії, де ти замовляла скульптуру з мармуру в Києві. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 1786
|
Добавлено: 17 марта 2023, 22:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Замовляла я скульптуру з мармуру https://www.prjadko.kiev.ua/ua/skulptura/marmurova-skulptura.html в компанії "ПП Прядко" в Києві. Якість виконання на високому рівні, а сама скульптура виглядає неймовірно красиво та елегантно.
Компанія пропонує широкий вибір дизайнів і відтінків мармуру, а співробітники допомагають вибрати найкращий варіант під конкретні потреби та бюджет. Обслуговування також було дуже професійним та приємним. Рекомендую "ПП Прядко" як надійного та якісного виробника скульптур з мармуру. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|