Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Де можна замовити скульптуру з мармуру в Києві?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Общение заботливых и неповторимых
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 17 марта 2023, 22:13    Заголовок сообщения: Де можна замовити скульптуру з мармуру в Києві? Ответить с цитатой

Привіт всім! Я хочу біля могили бабусі встановити красиву скульптуру з мармуру, але не знаю де її можна замовити. Порадьте мені компанію, яка займається виготовленням таких пам'ятників.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 17 марта 2023, 22:21    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

В теперішній час виготовляють дуже красиві скульптури з мармуру високої якості. Я рік назад замовляла таку скульптуру своїй тітці. Можу підказати компанію де замовляла, а ти вже в них дізнавайся ціни, та які скульптури вони роблять.
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 17 марта 2023, 22:26    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Мені раніше не доводилось звертатися за ритуальними послугами, тому зовсім не розумію де їх замовляти. Буду надзвичайно вдячна, якщо ти залишиш посилання на сайт компанії, де ти замовляла скульптуру з мармуру в Києві.
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 17 марта 2023, 22:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Замовляла я скульптуру з мармуру https://www.prjadko.kiev.ua/ua/skulptura/marmurova-skulptura.html в компанії "ПП Прядко" в Києві. Якість виконання на високому рівні, а сама скульптура виглядає неймовірно красиво та елегантно.

Компанія пропонує широкий вибір дизайнів і відтінків мармуру, а співробітники допомагають вибрати найкращий варіант під конкретні потреби та бюджет. Обслуговування також було дуже професійним та приємним. Рекомендую "ПП Прядко" як надійного та якісного виробника скульптур з мармуру.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Общение заботливых и неповторимых
Страница 1 из 1

Перейти: