|
Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!
|
 |
|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 2212
|
Добавлено: 20 декабря 2022, 16:18 Заголовок сообщения: Де купити пральну машину? |
|
|
| Доброго всім вечора. Дівчатка, потрібна ваша допомога. У моєї мами через декілька днів день народження. Хочу подарувати їй нову пральну машину. Ви мені не допоможете в виборі магазину? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 2293 Откуда: Киев
|
Добавлено: 20 декабря 2022, 16:21 Заголовок сообщения: |
|
|
| Доброго вечора. Я вам з радістю допоможу. Декілька місяців тому я собі купила нову пральну машину. Можу вам порадити один чудовий, надійний інтернет-магазин до якого варто звернутися. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 2212
|
Добавлено: 20 декабря 2022, 16:23 Заголовок сообщения: |
|
|
| Я вам дуже вдячна, що ви мені відповіли. Вже не знаю де шукати і до кого звертатися. Була сьогодні в одному магазині, так там такі ціні, що жах просто. Знаю, що можна знайти і дешевше набагато. А де купували ви? І яку машинку собі обрали? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 2293 Откуда: Киев
|
Добавлено: 20 декабря 2022, 16:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Ви коли небудь чули про інтернет-магазин "Ельдорадо"? Якщо ні, то вам потрібно звернутися саме сюди. Це мій улюблений магазин, якому я довіряю вже понад два роки. Завжди помірні ціни та якісна техніка. Я собі обрала машинку WHIRLPOOL WRBSB 6228 B UA. В неї можна завантажувати 6 кг білизни. Має багато різних програм для прання. Більше вибору пральних машин https://eldorado.ua/uk/washing-machines/c1039034/ ви можете подивитися на сайті магазину. В наявності великий вибір інших чудових пропозицій.
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|