Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Игрушки, которые в почёте у наших детей
На страницу Пред.  1, 2

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
gagav

*: 14 августа 2020, 13:31

СообщениеДобавлено: 10 октября 2023, 22:27    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Мені потрібно знати, де краще всього замовити засоби і іграшки для дітей. Моє малеча постійно просить нові іграшки, і я хочу забезпечити їх якісними та безпечними речами. Чув, що є багато інтернет-магазинів, але не знаю, на кого саме спрямувати свій вибір. Можливо, в когось є власний досвід покупок?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 10 октября 2023, 22:33    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Є інтернет-магазин Stolychnyi, де можна купити засоби і іграшки для дітей з доставкою https://stolychnyi.zakaz.ua/uk/categories/babies-stolychnyi/ . Цей магазин просто чудовий, бо в ньому є великий вибір товарів для маленьких радощів. Ви можете легко знайти все, що вам потрібно, для дітей різного віку. Вони мають якісну дитячу косметику, безпечні іграшки, засоби для догляду за дітьми, і навіть продукти для дитячого харчування. Мені сподобалася їхній широкий асортимент і зручний сайт, на якому легко знайти потрібний товар. Ще однією перевагою є можливість доставки, яка дуже зручна для молодих батьків.
Pet

*: 19 июля 2021, 20:04

СообщениеДобавлено: 25 июля 2024, 13:15    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я поки що не знайшла такої іграшки, щоб діти мої прямо не могли без них, крім звісно телефону)
Pet JADYA

*: 19 июля 2021, 20:02

СообщениеДобавлено: 25 июля 2024, 13:21    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Мої діти постійно хочуть нових іграшок. Причому це завжди щось новеньке. Оце зараз шукали бластери на орбізах. Побачили десь в інтернеті рекламу і все - треба і їм таке ж саме. Насилу знайшли на сайті Трендтой. Вже замовили, сподіваюся, цієї забавки їм стане надовго. А то зазвичай день-два і вже нове подавай.

Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
На страницу Пред.  1, 2
Страница 2 из 2

Перейти: