Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Цікавлять стоматологічні клініки у Києві

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Награждения и поздравления
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 26 июля 2025, 12:42    Заголовок сообщения: Цікавлять стоматологічні клініки у Києві Ответить с цитатой

Які стоматологічні клініки у Києві ви можете порекомендувати для лікування зубів та профілактики? Мені треба пройти повний огляд і зупинити розвиток карієсу. Хочу дізнатися, де краще це робити, щоб не витратити зайвих грошей, але при цьому отримати хороший результат.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 26 июля 2025, 12:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я кілька разів був у різних стоматологічних клініках Києва і можу сказати, що зазвичай ціни дуже залежать від рівня клініки. Найкраще, коли клініка спеціалізується на профілактиці, бо це дозволяє уникнути більш серйозних проблем з зубами. Я звертався до клінік, де робили відбілювання і лікування карієсу. В принципі, мене все влаштовувало, але є місця, де ціни завищені, а якість не відповідає.
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 26 июля 2025, 12:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я звертався до кількох клінік у Києві, але особисто мені сподобалася одна на Оболоні, де робили комплексний огляд і лікували карієс. Обслуговування було нормальне, без жодних додаткових нав'язливих послуг. Клініка мала хорошу репутацію серед знайомих, тому я не сумнівався в їхньому професіоналізмі.
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 26 июля 2025, 12:44    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

111291 писал(а):
Я звертався до кількох клінік у Києві, але особисто мені сподобалася одна на Оболоні, де робили комплексний огляд і лікували карієс. Обслуговування було нормальне, без жодних додаткових нав'язливих послуг. Клініка мала хорошу репутацію серед знайомих, тому я не сумнівався в їхньому професіоналізмі.

Якщо ви шукаєте стоматологічну клініку у Києві перейти на сайт та переглянути інформацію про цю стоматологію – буде правильним рішенням.
Неодноразово лікував там зуби, від профілактики до серйозного лікування, тому сміливо раджу звернутися саме до них. В стоматології надають всі види послуг терапевтичної стоматології, включаючи лікування карієсу, відбілювання зубів і протезування. Я особисто звертався до них і був дуже задоволений результатом. Вони використовують сучасне обладнання і завжди пропонують індивідуальний підхід до пацієнта. Я можу порекомендувати їх без сумнівів.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Награждения и поздравления
Страница 1 из 1

Перейти: