|
Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!
|
 |
|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 2543 Откуда: Киев
|
Добавлено: 18 января 2024, 15:41 Заголовок сообщения: Подарунковий коньяк |
|
|
| Доброго вечора всім! Мене запросив на своє День народження колега по роботі, і крім подарунка хочу вручити пляшку якісного коньяку. Хочу, щоб ви мені порадили дійсно достойний коньяк, та інтернет-магазин, в якому його можна замовити. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 2458
|
Добавлено: 18 января 2024, 15:45 Заголовок сообщения: |
|
|
| Я сама якщо треба дарувати подарунок чоловіку обираю саме коньяк, як правило у подарунковій коробці. Тому я звичайно зможу тобі порадити онлайн магазин, де його купую, там є з чого обирати, та ціни там хороші не завищені. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 2543 Откуда: Киев
|
Добавлено: 18 января 2024, 15:49 Заголовок сообщения: |
|
|
| В супермаркеті я не знайшла щось достойне, що можна дарувати з коньяків. Можливо ти зможеш мені щось хороше порадити? І буду дуже вдячна, якщо залишиш посилання на магазин, в якому даний напій замовляєш. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 2458
|
Добавлено: 18 января 2024, 15:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Дуже крутий варіант для подарунка це коньяк Metaxa 12 зірок https://maudau.com.ua/category/brendi-i-koniak/product_brand=metaxa та замовляти його зараз максимально вигідно в інтернет-магазині Maudau. Має насичений, м'який і гармонійний смак з тонами карамелі, шоколаду, дуба і легкими відтінками апельсинової цедри.
Крім того, що напій дуже смачний, знаходиться він в красивій коробці. Також в магазині на нього зараз діє не маленька знижка, якою треба скористатися, тому що ціна може повернутися назад.
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|