Центр "Маргаритка ® Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!

АльбомАльбом  FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Як вибрати холодильну вітрину для міні-маркету?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Формируем реальность вокруг нас!
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34

СообщениеДобавлено: 13 октября 2024, 12:11    Заголовок сообщения: Як вибрати холодильну вітрину для міні-маркету? Ответить с цитатой

Довго не можу вирішити, яку саме холодильну вітрину краще вибрати для мого міні-маркету. Мені потрібно, щоб вона не займала багато місця, але водночас мала достатньо простору для продуктів. Який тип краще: вітрина з дверима чи без? Чув, що моделі з дверцятами можуть бути енергоефективнішими, але в мене магазин з інтенсивним потоком клієнтів, і я переживаю, що це може заважати швидкому доступу до товарів. Може, у когось є досвід використання різних типів?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25

СообщениеДобавлено: 13 октября 2024, 12:48    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

В мене вже 2 роки вітрина холодильник https://magrest.com.ua/product-category/holodilne-obladnannya/vertikalni-holodilni-vitrini-seriyi-cooles-deck/ у своєму магазині, і можу поділитися своїм досвідом. Моделі з дверима справді допомагають економити електроенергію, оскільки зменшується витрата холоду. Але якщо у тебе великий потік клієнтів, тоді краще розглядати відкриті моделі, оскільки це прискорює процес обслуговування. Проте, зверни увагу на те, що відкриті моделі потребують більшого контролю температури, і частіше можуть потребувати технічного обслуговування через постійну втрату холоду. Зважай також на те, що деякі нові моделі з дверцятами мають дуже зручний механізм відкриття, і це зовсім не створює незручностей для клієнтів. Раджу також вибирати вітрину з системою природного розморожування, це полегшує догляд за нею.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов/Формируем реальность вокруг нас!
Страница 1 из 1

Перейти: