|
Центр "Маргаритка ®
Для женщины, мамы, любимой - совершенствуемся вместе!
|
 |
|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 2773
|
Добавлено: 20 апреля 2026, 18:02 Заголовок сообщения: Як виявити приховану алергію на продукти |
|
|
| Доброго дня. У мене постійно здуття живота і дивні прищі на обличчі, хоча солодкого майже не їм. Підозрюю, що якісь звичні продукти мені просто не підходять, але не можу зрозуміти які саме. Чула, що є спеціальні обстеження, які показують сумісність організму з різними стравами. Хто робив такий тест нещодавно? Чи допомогло це реально? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
111291

*: 20 декабря 2016, 22:25 Сообщения: 2879 Откуда: Киев
|
Добавлено: 20 апреля 2026, 18:13 Заголовок сообщения: |
|
|
| Привіт. Слухай, це була моя найбільша помилка - думати, що я їм корисну їжу, поки не перевірилася. Зробила я цей харчовий тест і виявилося, що мій організм терпіти не може вівсянку та курятину. А я ж на них сиділа півроку, бо це типу "здорова їжа" для фігури та здоров'я. Подивіться деталі про такий харчовий тест за цим посиланням: https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/ - там усе зрозуміло. Як тільки прибрала ці продукти, живіт здувся за три дні, а шкіра очистилася за два тижні. Це реально працює краще за будь-яких косметологів чи гастроентерологів з їхніми трубками. Тобі просто видають список продуктів: що можна, а від чого краще відмовитися на певний час. Дуже зручно, бо не треба гадати на кавовій гущі і виключати з раціону все підряд по черзі. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Eva

*: 22 ноября 2010, 17:34 Сообщения: 2773
|
Добавлено: 20 апреля 2026, 18:20 Заголовок сообщения: |
|
|
| Ого, я б ніколи не подумала на вівсянку, сама її щоранку їм і дивуюся висипанням! Дякую, що поділилася, тепер я точно знаю, що мені треба перевіритися в цьому центрі. Прямо очі відкрилися, що причина може бути в звичних речах. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|