Главная/Новость дня/Новости 2015/Школа усного рахунку Соробан у Новомосковську

 

Расстановки киев

Расстановки с анной рыженко

Тренинги для женщин

Отношения, имидж, карьера

Психолог после развода

Психологическая помощь после развода

Консультация психолога онлайн, скайп консультации

Scape-консультации, психолог-online

Корпоративные тренинги

Upgrade успеха

Супервизия для психологов и тренеров

Площадка для супервизии и практики

Мак - сессии и игры

Метафорические ассоциативные карты - высвобождение бессознательного

Трансформационные игры

Зеркало жизни, барьеров и источников силы

Консультация психолога

Детский, взрослый, семейный

Микрокинезитерапия

Диагностика лечение обучение

Курсы для беременных киев

Полная подготовка к родам, экспресс-курс, индивидуальные занятия

Курсы онлайн

Инструкции и практика

Моя беременность

Зачатие, беременность, роды

Детская

Здоровье, уход, питание, развитие

Аудиосказки

Послушай сказки у нас на сайте

Подушки для кормления купить киев

Лучшие качество и цена

Новость дня

Тренеры

Наши тренеры

Семья и женщина

Религия, красота, здоровье, рецепты

Многоразовые подгузники

Экоподгузники

 

Карта

Форум

Общение + консультации специалистов

Параллельные миры

Наши друзья и партнёры

Галерея

Фотосессии пузиков и деток

Рекламодателям и партнёрам

Разместить рекламу, кнопку, баннер

 

Слингобусы

Slingotkan

 

Школа усного рахунку Соробан у Новомосковську

Кожне нове покоління відрізняється від попереднього. Діти дивують нас своєю ерудицією, зацікавленістю, прагненням пізнавати світ. Великими помічниками в цьому є прогресивні технології: комп'ютери, планшети, мобільні телефони та інші гаджети.

На жаль, незважаючи на доступність інформації, якість її подання залишає бажати кращого. Пошук потрібного матеріалу в інтернеті являє собою простий набір елементарних дій (натискання клавіші для переходу за посиланням тощо). Таким чином, головний мозок отримує тільки сигнали до дії, а видану інформацію запам'ятовує поверхово, без глибокого аналізу. Але для нормального розвитку мозку дитини йому потрібне постійне тренування.

Фахівці рекомендують обмежувати час, який малюки проводять з технікою, і приділяти більше уваги розвитку їх розумових здібностей. Як це правильно робити? Відповідь знають тренери школи усного рахунку «Соробан» в Новомосковську.


Школа «Соробан»

Школа усного рахунку «Соробан» займається підготовкою дітей до школи та навчанням школярів до 11 років. Використовувана японська методика є унікальною.

Кожній дитині для переробки, засвоювання і запам'ятовування інформації потрібна різна кількість часу. Відрізняються також і схильності дітей до тих чи інших предметів (більш виражені математичні або гуманітарні здібності). Це пов'язано з тим, яка з двох півкуль головного мозку краще розвивається. Метод «соробан» передбачає інтенсивне тренування правої півкулі та створення міцних нейронних зв'язків по обміну інформацією між правою і лівою півкулями.

У такому форматі головний мозок функціонує найбільш продуктивно, адже інформація, що надходить аналізується на різних рівнях сприйняття, тому легко і швидко відкладається в пам'яті. Здатність оперувати своєю пам'яттю дуже допомагає дітям у навчанні.

Школа усного рахунку «Соробан» у Новомосковську проводить навчальні заняття для дітей-дошкільнят 4-5 років та для дітей молодшого шкільного віку (6, 7, 8, 9, 10 і 11 років). Курс навчання розрахований на 2 роки, протягом яких малюки один раз на тиждень відвідують уроки в школі і щодня по 15 хвилин вправляються в усному рахунку в спеціальній програмі на нашому сайті.

Особливості методики

Що являють собою розвиваючі заняття для дітей, засновані на методі «соробан»?

  1. Курси «соробан» – це насамперед робота з японськими рахівницями «абакус». За їх допомогою діти вчаться швидко в умі вирішувати математичні задачі на додавання, віднімання, а також множення.
  2. Діти в роботі з інструментом користуються обома руками. Так відбувається залучення до виконання дій відразу двох півкуль головного мозку.
  3. Навчившись робити обчислення з рахівницями, учні поступово переходять до усного рахунку з використанням тільки власної уяви.
  4. Постійна практика призводить до того, що діти легко і швидко працюють подумки з багатозначними числами, а паралельно з усним рахунком можуть виконувати й інші дії (малювати, виразно читати вірші).

Які будуть результати?

Якщо гаджети при неконтрольованому користуванні не приносять дитині користь, то який сенс їй від уміння швидко рахувати в умі? Школа усного рахунку «Соробан» використовує усний рахунок як інструмент у формуванні в дітей здатності мислити, розвитку індивідуальності, розкриття нових талантів, усунення меж для подальшого самовдосконалення.

Наші випускники не відчувають комунікативних і соціальних проблем, легше сприймають шкільні навантаження, вміють адаптуватися в будь-якому оточенні. Їм однаково просто дається запам'ятовування формул і віршів. Курси Соробан підвищують у дітей рівень пізнавальних здібностей:

  • візуальної і слухової пам'яті;
  • спостережливості;
  • уяви;
  • уміння концентрувати увагу;
  • швидкості й точності реакції.

Крім того, дітлахи виявляють гнучкість розуму, творче мислення, аналітичні здібності, вміють робити висновки та самостійно приймати рішення.

Як стати учасником програми?

Перш ніж записатися в школу усного «Соробан» в Новомосковську, потрібно з'ясувати деякі деталі: скільки коштують і як проходять заняття для дітей. У всіх питаннях вам допоможе розібратися тренер клубу (контактні телефони є на нашому сайті).

 Якщо через місяць занять ви зрозумієте, що методика не підходить для вашої дитини, і не захочете продовжувати навчання, ми в повному розмірі відшкодуємо вам оплату за цей період.

Нові групи набираються кожного місяця. Кожне знайомство з майбутніми геніями дарує нам почуття глибокого задоволення, що ми можемо взяти участь у становленні самодостатніх і всебічно розвинених особистостей.

 

поделиться с друзьями

 

Добавить комментарий

  •  
 
 

© Маргаритка ® 2008-2024